och så hittade jag den här!

kolla vad lyckliga vi ser ut:)! otroligt gammal bild:S.
bara för att det redan har gått 20 hela månader och några dagar!<3 älskar dej så jävla mycket!

hejsan hoppsan!

Ursäkta dålig uppdatering, men jag har haft fullt upp med min älskling som gjorde min hälg till den underbaraste på otroligt länge, kan nog säga många år:)! tack älskling gånger 1000!<3 Och sen har ju skolan dragit i gång, och ja det stämmer att år två på gymnasiet är jobbigast. Det började liksom på en gång allting och jag har tillbringat mina dagar med plugget faktiskt, hade tänkt försöka fixa det här året bättre än ettan! wish me luck! :S hittills har det ju gått som det har gått, men jag hoppas på det bästa. Jag har faktiskt saknat skolan lite, man får lite ångest på sommaren för att man bara ligger och degar. Men nu ångrar jag det lite hehe. Men är glad att vara tillbaka och träffat många underbaringar jag inte har träffat på hela sommaren. Kul att se de flesta igen.
 
lite gamla bilder på mej i brun/rött hår:)

och två med svart kunde inte låta bli;)
nu bjuder jag lite påmig själv:)
puss och kram!

god eftermiddag:)

Hej människor, i dag har jag varit i min underbara skola, hade faktiskt en rätt skön dag med foto, matte, kemi och företagsekonomi. Men företagsekonomin var första lektionen, det var kaos, det var ingen som visste var de skulle vara eller någonting så vi fick sluta. På vägen till mammas jobb träffade jag sötnosen maria! Det är jag otroligt glad för, hade glömt bort hur mycket jag saknade henne. Vi stog och pratade ett tag sen gick jag vidare, mötte mamma vid bilen sen bar det av til gränby. Där köpte jag ett grå blått linne och en lila kanske lite sommrig klänning, sen så köpte jag en svart mer höst klänning! Och äntligen köpte jag nya svarta nylon strumpbyxor, så nu kan jag börja använda klänning också! underbart, bilder kommer någon annan gång, har inte tid nu måste räkna lite matte, men det kommer ta tid för lilla isa är inte allt för smart:/. på torsdag är det 20 månader bebis!<3 vad ska vi hitta på då? bio?!<3

puss och kram skumbanan!:)

plugg!

nu ska jag plugga!

puss och kram!

ikväll är det myyys:)

ikväll har vi bara ätit gott och nu ska vi tiita på alla bra filmer som går på tv, bla american history x och the green mile.

puss och kram!<3

snygga:)









tycker bäst om larven och den här sissta vad det nu är:), och myrorna(A)
puss och god natt!

dagens


plattade håret:)

innan sminket:)

dagens kläder:)

med sminket;)
klar för sissta sommarlovs dagen!
puss och kram!

förlåt.

Jag har gjort bort mig grovt, och jag är medveten om det. Jag kan inte göra annat än att be om ursäkt till tusen. Jag är så jävla ledsen du ska bara veta, jag var dum och trodde inte att det skulle komma fram till dig! Jag trodde personen var smartare och att det inte var så hemskt efterssom du ändå skulle säga. men sen sekunden efter så ångrade jag mig, jag har förstört för mej också gumman, du ska bara veta vad jag lider. jag älskar dej och ville inte att det skulle hända, men det kanske är bäst så, nu vet du att du inte kan lita på mig. Jag är inte en bra persson, och nu vet du, hoppades på att jag itne skulle såra dig, nu har jag gjort det. Jag hatar mig själv för det här och du får verkligen inte tro att jag njöt av det. Jag blev rädd, jag vet att det inte är rätt för det, men jag blev verkligen det. Jag har egentligen verkligen inte hjärta till att träffa dig igen, men om du vill det är det ditt val. Men jag kommer aldrig kunna se dej i ögonen igen. Kommer inte kunna vara samma som förut, är så ledsen på mig själv, förstår själv inte hur jag kunde göra så. Jag tänkte inte helt klart och det bara flög ur mej.


förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt



jag älskar dej<3

myyys

Pappa kom precis in med en kopp te till mig, jag har haft en riktigt mysig dag med agnes, martina, jocke och anton:).
ifs sitter jocke och anton alltid i ett hörn och tjurar men jag har kul med mina tjejer iaf:)! Vi har egentligen inte gjort något, bara åkt omkring, fasst vi var hemma hos martina och tvättade bilen, eller martina och agnes gjorde det. Oc killarna skulle käka kebab.

jag, kunde itne vara seriös.

agnes och martina gjorde grills eller vad det heter av folie på mariannes;)

låten som går om och om igen nu är:
http://www.youtube.com/watch?v=FF5Q1jr28PM&feature=fvst
vet inte hur man fixar på annat sätt(A)
puss och kram:)

simpsons:)

rolig simpsons toa sits:)

puss o kram

så söta! :)




var bara tvungen att ladda upp de nu, ska nog sova strax, puss och kram:)

Dagens mat:)

super gott och enkelt

smörj pita bröd med harisa och olivolja.
fyll sednan med stekt potatis, tonfisk, kapris och
omelett (ägg, mjölk, persilja och lite salt och peppar)

puss och kram

plugg.

skolan har inte ens börjat än, men plugga måste man ändå:/. jag måste fixa en muntlig spanksa redovisning om min drömresa, kan det inte bli mer spännande. a och så måste jag se till att fixa att beskriva ett foto, vore ju faktiskt kul om man kunde få godkänt. ointresant, men det behövde sägas;)
puss och kram

stan nästa.

I dag har jag lovat att ta hand om min älskling lite så jag ska åka in till stan och göra det, ska faktiskt bli lite mysigt. Vi kommer antagligen att spela lite (A) brukar inte vara mycket för sånt, men det här spelet är faktiskt roligt:D!
Och jag tankte också att älsklingen skulle hjälpa mej klart med min bloggdesign, nu ser den ju förjävlig ut:/.

puss och kram, glöm inte regnkläderna om ni ska ut<3


10/8

I dag blev det minsan ingen sol:(. vist kommer den fram lite då och då men försvinner lika fort igen. Det var ju lite tråkigt. men jag har fixat naglarna och kollat igenom H&M katalogen. hittade en del fint, men jag tycker inte det var allt för mycket.
Just nu är det filmdags, sitter och småtittar på den vita masajen.


puss och kram/isa

segis dag...

i dag är en sån där seg dag, när man inte riktigt orkar göra något men endå så är man rastlös. Nyss tittade jag på en tråkig film som jag inte ens kommer ihåg namnet på, men vad ska man göra? haha.
hoppas det blir bra väder i morgon för isf ska jag sola och ta det lugnt. och försöka få tag på mina skolböcker så klart;).
Det finns ju inte direkt så mycket att göra på landet så man får göra det bästa av situationen liksom. Synd att jag inte har min martini här för då hade vi ju kunnat stå vid vägen och räknat bilar som tuta på oss:). Vi får ses snart bebis!

Och om en vecka så börjar man i 2:an då. ännu ett år äldre, fan vad tiden går fort:S. önska att man kunde stoppa den i bland. I morgon vaknar jag väl upp med rynkor och barnbarn också:/. nej men man hinner ju ingenting. Jag har bara jobbat i sommar känns det som, men det är ju bra för då har man ju pengar man kan göra roliga saker för nui när skolan börjar för att piffa upp tillvaron lite. En av prijoriteterna är ju faktiskt att fika med maryam! saknar dej gumman, tur att vi går i samma klass så jag har dig iaf i 2 år till som självklarhet:D! Och så måste jag ju köpa kläder så klart, är riktig brist nu. Sen så är det ju faktiskt lite jobbigt att leva i bland när man inte fått sitt månads intag av kläder(A).


Och krya på dig älskling!

I morse vaknade jag av att min älskade låg och vred och vände sig i feber stackarn, han hade sagt kvällen innan att han säkert skulle vakna med 40 graders feber som han gjorde första veckan av sommarlovet. Det var hemskt, slutade med sjukhuset:(. hoppas det inte blir lika farligt den här gången!

god natt och sov gott! det sak jag göra, iaf om några timmar, ska fixa naglarna och så först.
puss<3

Hej vänner!

jag har haft ett riktigt roligt lov, som ni har märkt så har jag tagit ett litet lov från bloggen också. Jag känner inte direkt att jag har lusst att sätta mej och blogga på jobbet eller hos någon vän, men det hade varit ett måste för jag har nästan inte varit hemma någonting.

MItt lov har bestått av skratt med min underbara martina och underbara stunder med min älskling. Och jobbet förstås. Den här veckan måste jag dock plugga, ska tänta upp spanskan och ligger lite efter i två till ämnen. Men så klart så glömde jag böckerna, så jag måste se till att fixa hit dom snart. jag har tyvärr nästan inga bilder från i sommar, inte som jag vill lägga upp iaf;).

I går så slutade sommarens huvudpunkt, Uppsala Reggae Festival, och älskade bror du gjorde det igen, du är bäst!
Nu ska jag bara ta det lugnt, och kommer kanske med bilder och sådant från urf senare, eller någon annan dag.

puss och kram/ isa

RSS 2.0