hej hopp :)

I dag har det varit konstigt väder:S typ skit kvavt, så jag passade på att målalite på huset eftersom det är det enda i sommar som kan ge mej lite pengar. Det finns skit dåligt med sommarjobb i uppsala:O! Kan någon tala om varför!? sämst, men iaf, nu har jag ont i hela kroppen och skakar fortfarande eftersom jag är skit höjdrädd och var tvungen att stå högt upp på en stege för att nå enda upp. Ändå så vågade jag inte den sista lilla trekanten uppe vid taket, det gick bara inte. Hur blir man av med höjdskräck? Inte bara det, jag har så jävla dålig balans också vilket gjorde allt mycket värre:(. shit jag kommer drömma mardrömmar om det här. eller så kommer jag inte kunna sova alls X). patetiskt. Förhoppnings vis så gör pizzan som väntar på mej allt mycket bättre. jag brukar beställa special pizza, med köttfärs kurry och banan prova det;) är faktiskt väldigt gott!
och just för den här sekunden så är min älskling och hansw familj och kollar på hund! de ska köpa en och den kommer om typ en månad, de är typ skit söta! små lapphundar, jag hoppas att de köper honan, den är brun och det är ganska ovanligt, eller jag har iaf inte sett en brun lappis förr:O. jag tycker att månaden ska skynda sej lite så jag fär träffa den!

ha det så bra puss och kram!

shopping :)

var på gränby centrum i dag och köppte lite kläder. bla:


det är runt 30 grader ute, och jag ligger inne, är så j*vla trött på människor!

hörs puss

grekland

det var varmt och mycket mysigt, dock blåste det en hel del. Vi gjorde inte så mycket, låg på stranden, vid polen, åkte och såg 2 kända städer och åt. jag tänker inte skriva så mycket om det, det räcker med bilder och undertexter till dem:) .

utsikten från hotellet (man kan se en skymt av havet om man tittar noga)

strandkanten var lång, och där låg restaurangerna sida vid sida.
poolen på hotellet, ganska mysigt där för att vara en pool, jag föredrar havet.

myyyyyyss.

fira (stavas inte så, men jag orkar intekolla upp det).

där fanns det en lång trappa som åsnor bar upp feta turister för:O.

oia (uttalas ia)
där gick vi ner för en liknande sån där trappa, dock inte lika lång tror jag. Där fann vi ett otroligt fint snorkelbad där vi stannade och svalkade oss lite.
Sen kom helvettet, vi skull upp för trapporna också:O!!!

sen så lite ego times;).

så mycket mer hände inte, iaf inte så extremt intressanta saker, som tex att vi hade sköna grannar och lärde känna en snubbe som jobbade på en restaurang:).


puss och kram

inte tid.

Jag har inte ens varit ute den här veckan, typiskt mej när det ändå är bra väder. Men vad fan, jag har tagit hand om min febersjuka älskling i stället;) mer värt.


grekland uppdateringen skjut upp lite till.


puss och kram

hemma

Nu är jag hemma igen, inte allt för pigg p å att skriva så grekland uppdaten kommer kanske senare eller i morgon.
Ledsen hörni:(.

JAHA!?

BARA EN KOMMER FATTA DETTA
vad har jag gjort för fel? det är inte så! varför hör du inte vad jag säger för? du har gjort liknande saker men det får jag fan inte påminna dej om, medans du får gjärna mobba mej för det?! vad tänker du med?
du är fan inte bra vänn om du gör så fattar du inte det? JAG MÅR INTE BRA ÖVER DET! och jag har inte deräkt bett om att det skulle hända. Jag gick inte med på det. Men du gjorde det, och det är mer rätt?! eller vadå, inte exakt samma sak nej. men du var med på det och jag var inte det! så håll käften och prata inte med mej om det är så att du inte tänker efter riktigt noga innan! vill inte höra ett skit som itne stämmer, jag vet. DET GÖR INTE DU!

FATTA!

Jag hatar att du slänger ur dej saker.
jag hatar att du inte hör.
jag hatar att du inte tror mej.
jag hatar att du leker att du alltid har rätt.
jag hatar att du tror att du har det så mycket sämre och mycket mer.

men jag älskar de stunder du är dej själv.
jag älskar när du verkligen tar dej tid för mej.
jag älskar när du tittar i mina ögon.
jag älskar när du verkligen visar att du vill ha mej i ditt liv.

gumman det är dags att ge sej nu, mogna!

ursäkta mej.

ursakta för dålig uppdatering, men det kommer vara så i två veckor nu. Denna vecka är sista veckan i skolan för mej och jag är bara för seg och har massor att göra. och på lördag är det Santorini som gäller, och där kommer jag inte orka ta mej tid:/. förlåt för det! Men sen kommer jag hem och kommer förhoppningsvis ladda upp massor med härliga bilder och skriva om veckan.

Jusst nu tar jag en paus från spanska uppsatsen som ska in på trosdag, den ska redovisas också:O. hoppas att det kommer gå bra. Fick veta i dag att jag itne alls nödvändigt vis kommer få ig. Hon har sagt det till mej hela terminen, därför har jag givit upp. IDAG kommer hon, en vecka innan skolan är slut och säger till mej att det här det här och det här ska du göra för att få godkänt. Vad är det för fel på vissa mäniskor?! Hon kunde inte ha sagt det tidigare?! Men nu är det så. Så jag har suttit och gjort 2 delar av spanska nationella som jag inte hade gjort (hade tydligen fått G på dem jag gjort) och pratat om vad jag ska göra och liknande.
En till sak jag fick veta i dag, JAG HAR BARA G I MATTE A! det var ju kul att höra, kan du motivera? nej. trodde inte det heller.
Men nu ska jag avsluta här och krypa i säng, som jag såg nu är obäddad-.- underbart...

/isa

sjukling

i dag är jag hemma från skolan, har inte alls mått bra, särskillt inte i går kväll. Jag har liksom inte vetat var jag ska ta vägen:S. Har varit riktigt jobbigt, jag har kännt mej riktigt skör och gråtmild haha. illamående borde inte finnas!
Jag har itne gjort något p hela dagen, jag har druckit lite te, bortsätt från när jag gjorde det så har jag legat i soffan och tittat på tv och surfat lite hela dagen. Inte den roligaste dagen kanske, men ajg förtjänade att få slappa lite, har kämpat riktgt hårt nu, men jag förtjänar fan itne att må illa. aja ni får ha det så bra, hoppas att ni inte mår illa,
puss och kram

Dvala och grekland.

Det känns som om jag är halvsovandes hela tiden, skit jobbigt, har varit så nu i några dagar kanske till och med veckor. Har sovit dåligt också, kan ha med att göra att jag slutade med min medicin att göra, men de behöver ju inte vara så här överdrivet-.- .

Men nästan alla uppsattser är skrivna, har bara fysik prov, en eng uppsatts och kanske en svenska uppsatts att skriva nu. känns så jävla skönt och snart är det sommarlov! Jag ska verkligen njuta, första veckan är det ju grekland som gäller, en ö som heter santorini. Mamma berättade för mej att saden på stränderna är vulkansand och därmed svart:O fett coolt(A).



Fin va?!:D




RSS 2.0