snyggingar!


hunter parrich bara för charmig i weeds!

orlando, något särskillt är det!

jhonny, lite gammal men vad fan?

och zac självklart;)


filmtittande

idag har hela dagen gått åt att titta på film med min vän freddy!:D Det var längesen en söndag känns som en vanlig dag och inte bara seg, ja jag är seg men känns ändå som en värd dag liksom:).
Det är något fel på datorn så varje gång jag suddar eller trycker enter så kommer mailen upp-.- så orkar inte skriva mer . puss och kram på er<3

hej hej!

nu är det så att jag måste rycka upp mig ( nu börjar tjatet igen), är så otroligt höst/vinter trött så att det inte är sant!
Nägon som har något bra förslag vad man kan göra åt det?! Jag borde kanske börja gå ut och gå eller något, men det är lite läskigt i vinter mörkret. Jag måste iaf försöka fixa skolan nu! har massor att göra egentligen som jag bara inte kommer igång med! Jag älskar iaf min nya klass den är underbar och känner att jag kommer nog att behålla många vänner där ifrån livet ut! Tack för allt gullklassen(A).

Vet ni vad jag gör för knasigt? nej självklart inte, jag stickar:O, det är ganska underhållande, och man behöver inte anstränga sig så mycket. förhoppningsvis blir det en mysig halsduk en vacker dag:)!

Och juste:O jag redovisade om livmodern på engelska i dag, inte roligt, men nu är det överstökat. Nu ska jag bara läsa ut boken och skriva en cv och bokrapport också:S.
Önska mig lyckatill!

har inte så mycket bilder men här är jag och julia smygfotade på lektionen för några veckor sen;).
haha så jävla snygga:)


hej!

var ett tag sen jag uppdaterade nu, men har varit mycket i livet och nya skolan och så, men här sitter jag nu och har överlevt detta:)! jag har itne varit i skolan i dag pga migrän, men ska dit senare för jag har utvsamtal:O! jag är faktiskt lite nervös:S. borde jag nog inte vara.

Jag har precis skrivit ihop en engelska redovisning om livmodern haha, ska bli riktigt skojjigt att redovisaX).

Nu ringde mamma och sa att vi ska skjuta upp samtalet för att jag är sjuk! faktiskt ganksa skönt:).

puss och kram på er<3

RSS 2.0