sommar mys!

vaknade vid ett, vilket inte var så konstigt med tanke på när vi lade oss, då kom min mormor och hämtade och skjutsa hem mig, för det är ju morsdag:D! Vi kommer hem och till våran förvåning så har mamma bakat massor med olika pajer, både mat paj och efterrätts paj. underbart gott! Senare kommer Karims mamma över också och det blir massor med mat och mys.

i natt blir det uppsats skrivning för hoppningsvis!

puss puss

30 maj

Igår var jag ute i solen hela dagen och mös med familjen! Det var underbart, vi passade på att städa gården lite också efter som det inte är en sån stor börda när det är så vackert väder:). Jag lagade sedan mat, spagetti och köttfärssås fick det bli, mums. Efter maten så satt vi och gäste en stund till sedan fick jag och alexander skjuts in till stan där vi fixade hans gamla moppe. Sen kom Gustaf, Malin, Janina, Bella och Robbin och hamtade oss vid 12, så satt vi på Gustafs altan tills det blev för kallt då gick vi in i köket och satt där en stund. sen blev det den super dåliga hills have eyes 2 som gick på tv. kl 06.00 skjutsade Gustaf hem oss igen och vi gick och la oss.

mysig kväll, tack alla!

shoppimgtur med mami!


skor från din sko. 199kr styck men ett par halva priset för att jag köpte två;)

bikini från hm.



later....

litegranna:)


Min smothie från i måndags med martina:).


Så här såg jag ut när jag och pappa spelade in i går:D.


Jag från i dag(A) Ego...


Jag görandes rökringar med älsklingens E-cigg:D
Typ den smartaste uppfinningen:O !
En cigg som inte är farlig, som man inte kan röka upp(man byter batterier och fyller på med smak)!
UNDERBAR!


Och sist men inte minst

Tillbringat 17månadersdagen med min älskling!
OBS! döm oss inte efter bilden(A) den är inte snygg:S X)!

Hon gör riktigt fina tröjor!


skit snack!

Blev ingen uppsatts i dag...


Är det något jag hatar så är det skit snack, kom och säg vad du tycker till mitt ansikte istället. Jag har säkert sagt saker som kan tolkas fel, men isf varför frågar ni inte? Nej istället väljer man att gå och snacka vidare. Fett smart. Jag måste säga att brudar är hundra gånger värre när det gäller skit snack än killar. Jag tänker inte gå och förklara mej för någon! Tror ni på vad som sägs så skiter jag i er, vill ni veta sanningen så kom och prata med mej istället. De riktiga vännerna stannar alltid, nu vet jag verkligen vilka jag har och inte. Och jag bryr mej faktiskt inte om att jag förlorat några, jag är bara glad att det hände nu och inte senare. Försök att bryta ner mej om ni vill, ni kommer inte lyckas, jag är så grymt mycket starkare än vad ni tror! Och ni har verkligen inte lyckats vända någon som är viktig för mej mot mej. NEJ! alla är inte så osmarta. Det ända jag lider av i det här är att se hur jävla dumma i huvuet människor kan vara. och att människor inte alls kan uppskatta vad de har, mår människan dåligt så går man och skaffar sej mer problem. Och tjejer sluta vända kappan efter vinden och stå upp för er själva för fan, ni är så sköra att man kan se rakt igenom er.

/Isa

te drickande och uppsatts skrivning.

Det kommer min natt kretsa kring, jag kan inte gå och lägga mig förens jag är klar med skrivandet.
Jag ska skriva ett reportage om en person jag ser upp till och den bästa då är pappa förstås:D.
Blir det för svårt måste jag byta till någon annan dock. men det är tanken som räknas. Men jag säger god natt Sverige nu för sen kommer jag ha mjölksyra i fingrarna.
puss och kram/Isa

god natt folket!

En nattlig promenad runt stan. Gick ut vid 23.00 och kom hem nu. Riktigt tråkigt var det, och kallt, kan knappt skriva för att mina händer är så stela. Jag är både trött och pigg nu. orkar inte sova riktigt än, det är jag för hungrig för...
I morgon ska jag hem och spela in, måste göra det där jävla musikarbetet som skulle varit inlämnat i tisdags. och så måste jag skriva ett reportage till svenskan och en rensession på "and then there were none" till engelskan. Kommer bli en höjdar söndag känner jag redan nu -.- .


puss och kram/ Isa

Party!

I går var hela dagen party! Dagen började med att jag och bror min gick till våran granne, min mammas kusin och min gamla klasskompis Emelie! Hon fyllde nämligen 17 år i går. Grattis tjejen! Där var nästan hela släkten. Och en rolig överraskning var en av Emelies gamla kompisar där som jag inte träffat på hur länge som helst! Super kul att se dej Henric! Senare kom en av mammas äldre kusiner Fia och då fick jag ärva massor med fina kläder:D. Det är skit kul och otroligt ekonomiskt!
Sedan fick jag och Teo skjuts in till staden av mormor. Hon släppte av mej vid gränby där jag mötte upp Alexander och hans mamma som skulle handla lite blommor and stuff. sedan åkte vi hem till dem och jag och Alexander gjorde oss iordning för att gå på underbaraste Maryams födelsedags fest! Hon fyllde nämligen år den 17de! grattis gumman! och så kan jag passa på att gratta bästa pappan som fyllde år den 16de:D.
Hos Maryam var det massor med trevliga människor, Sedan kom min bror dit och jag, han, Maca, eller som hon heter nu Lea, och alexander gick bort till klockaängen där vi hängde ute en stund. Sedan ett tiden delade vi på oss och jag och alexander vandrade hem till honom och åt lite och somnade!
Det var en mysig dag. Tack alla som gjorde den fulländad!

Puss och kram / Isa

nostagi!


jag och bosse sommaren 2008


Jag och lensman sommaren 2008



Tänkte ge er något efter massor av ingenting!
puss puss

dagen efter kvällen då det absolut inte hände någonting!

jag är riktigt seg i dag, har sovit över 12 timmar. Jag och Arias skulle egentligen givit oss ut på en liten upptäcksfärd men jag somnade. och jag är tydligen väldigt läskig så han vågade inte väcka mej. Jag vaknade klockan 4 på natten igen, han har inte gått och lagt sej än. jag tvingar honom i säng och så somnar jag om. vaknar runt 8 och kan inte somna om. Jag slår upp ögonen och försöker att väcka sombin bredvid mej så gulligt som möjligt, tror att jag misslyckades med det. när vi väl har vaknat så ska vi tydligen städa för här ska målas, så vi städar och går upp och äter frukost framför tvn och de älskade serierna. Nu tänker jag faktiskt inte säga vilken serie vi är mäst inne i för det är lite pinsamt. men snart har vi sett alla heroes avsnitt:(. Det är så tragiskt, de kan inte ta slut nu! Och alla kyle xy har vi också sett och nästa sesång börjar typ om flera år. Weeds pallar arias inte titta på längre av någon anledning:(. I lost hänger jag inte alls med längre heller. sen är de väl typ simpsons och 2 1/2 men och alla de serierna som man tittar på när man verkligen inte har något annat att titta på. Mamma hämtade mej aldeles nyss i stan för vi ska tydligen få grymt underbara gäster i dag!:D. på undervåningen kokas det för fullt och det lucktar grymt.

Hoppas att illamåendet tillåter mej att äta i dag!

puss och kram på er!<3

bekännelser

Jag kommer alldrig bli en bra eller seriös bloggerska. Jag tar mej aldrig någon riktig tid, jag vill men hinner eller orkar aldrig.
vad är det för fel? jag kan sitta och skriva fula text dokument men inte i bloggen. hmmm... det är något som inte stämmer.

den 13de ska jag iaf till grekland:D det ska bli bäst! behöver verkligen komma iväg från fittuppsala och dess fittinvånare.
jag är aldeles för trött och utbränd. Jag sabbar skolan totalt, och jag kommer inte ha en enda krona i sommar. jag har inget jobb.
allting är underbart.
hela jag är så positiv. men jag vet vem jag har fått det ifrån(A)      Hej pappa :$:)!


Jag har 5 svenska uppsattser att skriva
en engelska,
ett matte prov,
ett kemi prov,
och mycket mer jag inte kommer på nu:O.



nu ska jag dricka varmt te och sköta om mig själv!


puss och kram<3

RSS 2.0