smink gör mycket!




väldigt mycket!

sjukling

nu har jag blivit riktigt sjuk och orkar inte ens resa på mig. stackars mig:(. jag ska ta det riktigt lungt i dag, och bara dricka mitt te och titta på tv. Haha, men det är svårt för mina ögon kan inte fokusera. Jag tror att jag ska hoppa in och ta en varm dusch, det skulle vara skönt. När jag orkar resa på mig.
kanske skroiver sen. puss och kram<3

god natt

jag är väldigt trött idag. Och datorn hemma hos far min har varit på lagning så jag har inte kunnat skriva på ett tag. Men nu är jag här, men nu orkar jag inte haha. Gjorde prov idag ockdå, hoppas det gick bra, känndes inte så bra, men hoppas. saknar min älskling! puss och kram<3

och så var helgen slut.

Ännu en kväll från söndag till måndag, mer trist kan det ju inte bli, eller vad säger ni? Jag har lagt märke till en skum sak, när jag är som mest aktiv i bloggen så får jag inga komentarer, men de veckor då jag inte är inne så har ajg fått komentarer:O, varför är det så? Haha tycker det är lite konstigt bara.

jag har varit ute med martina och gått hela kvällen så nu är jag trött och kall. Jag ska nog koka mej lite te och sätta mej med engelska uppsatsen som ska vara klar på tisdag. Det vore ju toppen om man kunde få klart den i tid, för vi ska ju så klart prata om ämnet man ahr valt muntligt inför klassen-.-, så man måste typ kunna skiten utantill. Jag har valt att skriva om där jag bor med min mamma, för jag har lärt mig med tiden att tycka om det väldigt mycke, trotts att det är väldigt långt ut på landet. Det är liksom vakert HAHA. Jag vet verkligen inte hur jag ska beskriva det utan att det låter töntigt, så därför så ger jag upp med det :).

Nej men dags för uppsatsen nu då kanske;).
Puss och kram<3

(gammal bild)

go´ kväll

nu börjar det bli kväller och jag är redo att gå ut, väntar bara på  alexander nu, va ska strax möta upp några och snacka lite, sen kommer vi att vandra vidare i natten, ingenting planerat så vi tar det som det kommer:). Och jusst nu smsar jag med en ny funnen vän! 
puss och kram på er, och ha en trevlig kväll!!!

lördag

hejhej!
En otroligt seg helg har nu börjat. I går var man så klart tvungen att hänga ute med dryga människor aven fast sängen lockade. Och i dag så vaknar man upp tröttare än innan man gick och la sig och vill bara krypa ner under tecket och sova resten av livet. På det sättet hatar jag hösten och vintern, men hösten och vintern tycker jag änså otroligt mycket om, för det är väldigt mysigt om man anstränger sig lite. Man kan till exempel koka te och sätta sig med lite tända ljus antingen på balkongen, eller bara titta på en film. Allt med tända ljus när det är mörkt och ruggigt ute är mysigt! En mysig middag, ett varmt bad, en trevlig konversation. Jag är ljus fanatiker:). Det man itne vill göra är egentligen att ligga i sängen och sova. Nu blev det lite förrvrrande va? Men sådan är hösten, man blir depprimerad och vill inte göra någonting. Och man blir mysig och kärleksfull, men det är det nog bara jag som blir. Jag vill göra hösten och vintern till något bättre så man inte bara kryper in i sitt mörka hörn ena halvåret och sedan sliter ut sig andra halvan...


Jag har insett nu att min nya klass är väldigt trevlig:)! hoppass att det förblir så!
puss och kram:)

god morgon!

Jag börjar sent i dag, så otroligt skönt. Jag ska strax gå och göra mig iordning, men det springer två gubbar ut och in i lägenheten som ska fixa rören... Jag är höst/vinter trött som fan:(! Jag går nästan och lägger mig på en gång när det har blivit mörkt och ändå kan jag inte vakna på morgornarna! Men nu ska jag springa!
puss och kram

allt ska då hända mig!

uräckta avbrottet i bloggen, men jag har mått dåligt i några veckor. Jag gick in i väggen på grund av skolan och har nu börjat om ettan igen på cultusgymnasiet och hoppas på något bättre. hoppas på att få igång bloggen igen snart, men det kommer nog ta ett tag för jag är väldigt sliten. Nu sitter jag och tittar på corpse bride på kanal 5:). typiskt söndags väder är det också. förlåt, och puss på er!

RSS 2.0