för er som inte viste...

                    ...så har jag färgat håret...              ...och piercat naveln...

                                                  

20/2

I dag är det en mamma fredag, vilket betyder att jag kommer ha en otroligt skön helg ute på landet med tjej mys med min mamma:). Vi ska fixa varandras naglar och kanske basta lite om jag har något att säga till om. Titta på film kommer vi säkert också göra. Sedan på lördag kanske min pojke kommer ut:). Det är alltid lika mysigt! Visst skulle det vara skönt om det inte var så långt ut på landet. Men skulle det inte vara det så skulle det inte vara lika speciellt heller. Det är något särskillt och underbart med vårat hus där ute. Därför mamma, det är därför jag inte vill flytta. Och karim, dej glömde jag nästan(A). Du får också vara med och titta på film om du vill:D.

puss och kram. 

grymt stolt syrra:)

http://www.youtube.com/watch?v=uCPoaiE8m8k


Dagen i dag.

I morse vaknade jag klockan 8 och kunde absolut inte somna om. Så jag fick ryck och pluggade lite matte:O . Vid 12 var jag nere på stan. Där träffade jag underbaraste Jenny:). Vi hann gå några meter sedan kom underbaraste annie också;). Våran dag bestod av att fika på olika ställen. vi var på max ( inte direkt fika men men.) . Sedan hamnade vi ute en stund. Men kallt var det och vi gick till storken där jag drack lite kaffe. Där träffade vi också Jesper och co. Det var trevligt. Sedan träffade vi Marco och Patrick och Julia i någon minut och blev av med Annie. Bara jag och Jenny kvar. Vi bara vandrade och ko0llade i några affärer. Sedan åkte även Jenny hem och  jag var ensam inte alls länge, då kom min älskade mamma. Vi gick till waynes coffee och åt lite smått och drack tè. Det var underbart mamma, det måste vi göra oftare. Vi drack upp och jag var för tredje gången på en dag nere på stan och kollade i affärer, men jag måste erkänna att jag mäst gjorde det för din skull mamma. Vi gick in på JOY, gina, vero moda, indiska och HM. Men jag hittade inte någonting som jag verkligen ville ha, så jag gick hem till min älskling som jag längtat efter hela dagen. Vi hade jätte mysigt med Kyle xy, en skit bra serie. Så mycket mer än det gjorde vi inte. Fast det jag borde gjort blev naturligtvis inte av, fysik pluggandet. Men men, det får jag göra i morgon(A).

Jag ska hälsa från min bror teo, aka junior natural
Så stålt över dej älskade du! Kämpa på, du kommer bli riktigt stor en dag!:)
puss puss

17/2

Och min mobil är färdig lagad:D!
 Ska ner på stan nu och möta upp älsklingen min och hämta ut min mobil! Jag har saknat den så! Strax kommer nya bilder sörrni:). För mobilen innehåller nämligen min ända kamera. jag återkommer senare eller i morgon om dagen i dag och dagen i går.

kram kram

Alla <3s dag:)

Jag vet inte vad jag ska skriva. jag är helt mållös. Det var så mysigt, det kunde inte ha varit bättre trotts omständigheterna. Jag har tjatat om ett barnprogram jag tittade på när jag var liten hur länge som helst. Det är nästan helt omöjligt att få tag i. Men min älskling lyckades. Han gick igenom äld och vatten för mej. Jag blir så rörd han är bäst!
Glöm inte det Alexander, du är bäst! Och du kan om du bara försöker! Och du försökte och lyckades! Det var helt underbart och jag längtar tillbaka. Men jag tror att vi kommer få fler sådanna dagar nu. Det känns så bra. Bio nästa älskling. Jag tycker att vi bestämmer på torsdag, det blir perfekt avslut på lovet.

puss och kram


middag med maca!

En underbar kväll med värme och skratt. Vi gjorde iordning tacos och satt och åt länge. Sedan gick vi ut och tog en promenad i vintermörkret och träffade marco, mallan, patrik och viktor. Vi följde med till marco bara för en liten stund. Det slutar med att vi kommer därifrån vid ett på natten. Jag är helt slut efter en otroligt krävande vecka och vill bara sova. Förlåt maca för att hela dagen var seg, men så är det på fredagar. Jag hade iaf väldigt trevligt den kvällen. Sedan på morgonen gjorde maca en jätte god brunch. Det var ett bra sätt att vakna på.

puss och kram

AHHHH!

Min mobil är paj! jag har ingen anining om vad jag ska göra utan min sötnos.
Jag kan inte bara ha vilken mobil som helst. Jag har precis lämnat in den och för hoppningsvis så kommer den hem snart och mår bra! Därför kommer det vara otroligt segt med bilder här, ni får förlåta mej för det.

Gissa vad?


En till dålig vecka. Men nu ska JAG göra så att det vänder. Jag orkar inte med det negativa längre! Och jag ska börja på fredag med att träffa underbaraste miini:D. Det känns bra. Vi ska vara hemma hos henne och mysa och laga mat mm.
Det kommer mer om det då.

NU...
Sitter jag hemma hos min mormor och mår inte allt för bra. Jag måste plugga till mitt J*VLA kemi prov i morgon. Jag har inte pluggat något hittills. Jag orkar inte att jag ska skjuta upp allt till sissta dagen.

Och...

Appropå ingenting så köpte jag en skit skön tröja från new yorker dom har sjukaste rean. Den kostade bara en femtio lapp:O. Det är en vanlig grå luvtröja. Men ni ska känna insidan! Den är så skööön!:D

Vi ses i morgon gull ungar:)

Puss och Kram

trevligt hemma hos sengin:)

idag var jag inte med på idrotten så jag följde med min underbara sengin och tittade på hennes hund som hon sålde och på hennes en månader gammla bror. Shit vad jag ser upp till dej gumman! du och din familj är den starkaste jag vet. Önskar att min familj hade samma samanhållning. Verkar så jävla mysigt. Jag saknar dina perfekta råd om vardagen när jag är ensam. När jag är med dej känner jag mej stark och har starkare självförtroende än någonsin. Nu gäller det bara att orka sätta igång med allt pluggande efter dagens depp över hunden och vänners skratt med varandra. Jag är grymt glad att jag träffat dej! Skulle itne du gå i min klass skulle jag inte gå till skolan. Du är min räddare i nöden och ängel när jag behöver. Hoppas att du kommer till mej när du behöver snygging!:).

veckans to do list:
Läxor
Svenska- tisdag
Engelska-onsdag
Fysik -onsdag
Spanska- torsdag

Plugg med samantha på onsdag också:)

prov:
engelska- onsdag
kemi -fredag




Tack för tröjan mamma:)!

PoK

trött...

Jag skulle vilja bryta alla mina kontakter och dra i från sverige.
Jag är rädd att alla vänner ska lämna mej.
Jag vill inte bli lämnad. men jag vill lämmna.
Vad är det för vänn.

Jag har haft en grymt stressig vecka, med plugg plugg och plugg.
Nästa vecka kommer bli exakt samma om inte värre.
Jag börjar bli utbränd och är konstant trött.

Nu är det äntligen fredag och jag sitter i sängen och äter godis och dricker red bull.
Jag kommer inte ens vara ledig nu i helgen. plugg...
Jag ska bli bättre på att uppdatera nu.

Puss och kram

inköp



Köpte fyra av de här örhängena, på guldfynd, för 25 kr styck.
det första jag gör är att tappa bort ett. så jag ska dit i morgon och köpa ett nytt...
P.o.K

RSS 2.0