den vanliga söndags ångesten.

Och så var det söndagskväll redan. Då får man den här vanliga prestationsångesten, att i veckan ska man vara så duktig i skolan och plugga och när man kommer hem så ska man ta hand om sig själv. Måndagen är jobbig för att på helgen så har man vänt på dygnet, eller inte sovit alls. Tisdag är en hemsk dag, det har inte precis varit helg så man har inte något att prata om ( för det pratade man om på måndagen), och det är långt kvar tills nästa så är ingen ide att planera något. Onsdagar brukar iaf jag ha väldigt skönt schema, så den dagen är chill. Torsdag: då är det snart fradag! och fradag då är det helg igen. Är det bara jag som tycker att det är så?
haha, och så kan man inte sova så här på söndagen heller:/.

Och nu skriver den där dryga jäveln till mig igen, att han inte bara kan ge sig.

puss och god natt<3

jaha

jag vet att jag är riktigt dålig på att uppdatera, jag ber om ursäkt för det, men det är så att jag prioriterar riktiga livet om det är så att det går bra:D! Jag skriver egentligen bara här om jag antingen har riktigt tråkigt, mår dåligt eller är väldigt arg. Det kanske itne alltid märks i mina inlägg vad jag är på för humör. Men i det förra tex var ajg riktigt arg egentligen.

Nu sitter jag bara hemma, kunde inte vakna i morse efter en natt med många läskiga och skumma drömmar och tankar. Vet inte riktigt vad som orsakade de, men jag är väl orolig över något eller så. Men jag har faktiskt varit duktig ochskrivit klart en engelska uppsats och skickat in den. en book raport om "to kill a mockingbird" av Harper Lee, tror jag det var(A).



Det är tråkigt mina vänner att det är som det är. p o k <3


RSS 2.0