Förlåt, och lite annat.

Förlåt, förlåt, förlåt!
Nu ska jag vara lite negativ, men jag har haft så mycket uppe i mitt huvud att det inte alls har gått bra att uppdatera bloggen! Jag har satt mej till rätta vid datorn men får inget skriver. jag blir bara avbruten eller kommer på något annat. jag är lite dålig på att uppdatera med bilder, men det är på grund av att jag inte kan hitta kamera sladden, så jag passar på när jag är hos min pojkvän (och inte har något annat än det att göra) att lägga in bilder.


I fredags till i lördags kom min underbaring till pojkvän till mej och på lördagen kom också Samantha och var med oss:). Det var ur trevligt och jag skulle vilja göra om det massor med gånger! Samanta är den gulligaste jag träffat på länge! Hon är den som får mej att itne känna mej som ett ufo på skolan och är också en underbar vän! Och tack för hjälpen med matten gumman!:).

På torsdag är det modevisning i kattedralskolan och passa på att köpa biljetter för den bästa av de bästa (MARYAM<3) har designat och många otroligt söta tjejer ska vara modeller! Det kostar endast 20kr/biljetten, och det är i kattes aula kl19.00!

kram kram på er!:)

RSS 2.0